fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QMožda ovo nije prva prodaja nekretnine za Vas, ali je velika vjerovatnoća da ste emocionalno vezani za istu. Vi ste u tom stanu živjeli, dobili porodicu, u svakom uglu sobe vidite nešto što Vas podsjeća na sretne dane. Stan u kojem ste živjeli ili možda još uvijek u njemu živite je puno više od nekretnine. Mi u AKTIDOu svjesni ove činjenice, pristupit će prodaji Vašeg stana ili kuće sa posebnom pažnjom.

Nekoliko razloga zašto povjerenje pokloniti AKTIDO timu

  • Mi smo agencija dugogodišnjim iskustvom –  Agencija za nekretnine koja ima dugogodišnje iskustvo odlično poznaje tržište nekretninama i možete biti mirni i sigurni nakon procjene nekretnine. Također, potpisat ćete ugovor sa Agencijom koja ima opravdana očekivanja i koja može zadovoljiti Vaše zahtjeve, ali i zahtjeve tržišta. AKTIDO ima preko 10 godina iskustva na poslovima prometa neretninama.
  • Široka baza klijenata – AKTIDO ima dobre kontakte i veća je vjerovatnoća da će Vaša nekretnina biti predstavljena potencijalnom kupcu, a time je veća i mogućnost za bržu i uspješniju prodaju.
  • Promocija na tržištu – Pored posebne baze klijenata, Vašu nekretninu oglašavamo na našem web portalu, ali i svim drugim relevantnim web portalima. Vaša nekretnina će biti prezentirana u najboljem svjetlu, te plasirana ozbiljnim kupcima koji su specijalno targetirani.
  • Organizacija kupoprodajnog procesa – Od prvog kontakta, pa do same realizacije prodaje, možete računati na savjete i susretljivost AKTIDOvih agenata. Od procjene nekretnine, predstavljanja iste, savjeta za pripremu stana, AKTIDO tim vam u svakom momentu stoji na usluzi.
  • Izbjegnite iscrpne pregovore o cijeni – AKTIDO tim odlično vlada vještinama pregovaranja, a kako već znamo realnu tržišnu cijenu Vaše nekretnine, potrudit ćemo se da ista bude ostvarena.
  • Savjeti za pripremu dokumentacije – Kao vlasnik nekretnine, obavezni ste prikupiti potrebnu dokumentaciju i istu priložiti u odabrani notarski ured. Kako bismo što lakše prikupili sve potrebno uvijek smo na raspolaganju za pomoć.
  • Visok nivo angažovanosti – Prodaje nekretnine ne znači samo njeno preuzimanje u prodaju. Naše agente interesuje svaka priča koju Vaš stan, kuća, poslovni prostor ili vikendica imaju za ispričati. Naši telefoni su uvijek dostupni, a mi cijenimo Vaše vrijeme i dogovaramo zajedno susrete i sastanke.
  • AKTIDO tim dokazano dobro posluje – a naše usluge naplaćujemo isključivo po realizaciji kupoprodajnog ugovora. Savjeti koje dobijete od naših agenta sigurno će se izdvojiti i mi sigurno možemo pomoći.

Dodatna usluga koju AKTIDO nudi je i GRATIS polica osiguranja stana kojeg ste prodali na period od godinu dana. Jer mi brinemo o svojim klijentima!

Leave a comment